Keto Quiz volgen

Keto dieet weekmenu

  • Home
  • >
  • Keto dieet weekmenu

Wil je beginnen met het keto dieet, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen! Je begint makkelijk met een keto dieet met behulp van ons weekmenu! Als je ons weekmenu hebt geprobeerd, kun je ook proberen zelf recepten te maken met ingrediënten die jij lekker vindt. Bekijk ons uitgebreide voedingsschema om te kijken welke voedingsmiddelen je niet en wel mag eten bij het ketodieet. Het is belangrijk om goed te letten op de voedingswaarde van wat je eet, omdat je in ketose wilt komen om af te vallen. Ketose is een metabolische toestand, waarbij ketonen vrij komen en je vet gebruikt als energiebron in plaats van koolhydraten ¹.

Voorbeeld keto weekmenu

Als je denkt aan keto, dan denk je aan koolhydraatarm of gewoonweg geen koolhydraten. Toch kun je met keto veel verschillende maaltijden maken die erg lekker zijn! Het missen van koolhydraten betekent niet dat er geen variatie in je dieet kan zijn. Daarom hebben we een weekmenu voor je opgesteld, zodat je makkelijk kunt beginnen! Broodliefhebbers kunnen ook genieten van een keto dieet, omdat je ook keto brood kunt maken! Wij hebben hier ook verschillende recepten voor, zodat je nog steeds kunt genieten van een heerlijk brood. Twijfel je of de recepten binnen jouw keto dieet passen? Check je macroverhoudingen met onze keto calculator.

Maandag: 

Dinsdag:

Woensdag: 

Donderdag:

Keto Quiz volgen

Vrijdag: 

Zaterdag: 

Zondag: 

Een keto dieet kan soms moeilijk te volgen zijn, maar gelukkig hebben we veel verschillende keto recepten om de variate erin te houden voor je. Bekijk ook ons keto voedingsschema om te zien wat je allemaal mag eten. Wil je beginnen met het keto dieet of heb je er moeite mee? Lees hier tips voor het keto dieet volgen!

Bronnen:

  1. Davidson, K. M. (2021, 29 november). What Is Ketosis, and Is It Healthy? Healthline. https://www.healthline.com/nutrition/what-is-ketosis

Keto Quiz volgen

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende?

>