Over Katja Callens en de ketolevensstijl

Katja Callens is de oprichtster van Ketogeen.com. Een plek voor liefhebbers van de ketolevensstijl, maar ook voor starters van het keto dieet. Inmiddels heeft ketogeen.com al tienduizenden tevreden keto fans. Op de website worden vele keto recepten gedeeld en je kunt mee doen aan keto quiz. Ontdek hoeveel jij kunt afvallen met het keto dieet. Doe de quiz en ontvang je eigen keto plan.

Wie is Katja Callens?

Katja Callens is een gedreven voedingsconsulente, afslank- en gedragscoach met een certificering als Master Trainer in Neuro Linguistic Programming (N.L.P). Daarnaast is ze een expert in Wellness- en voedingsrespons onderzoek.

Je kunt haar kennen van haar 14 bestsellers, zoals;

Daarnaast heeft ze meerdere boeken geschreven over gezonde recepten en green juice boeken.

Naast haar werk als pleitbezorger voor een natuurlijke, spontane gezondheid, is Katja een fanatieke lezer, liefhebber van efficiënte beweging en slow juicen. Ze is een toegewijde partner en moeder die graag haar tijd doorbrengt met haar man, dochter en geadopteerde hond 'Gucci'.

Je kan Katja volgen via haar populaire blogs ketogeen.com, organicogreenjuice.com of fitin4minuten.com

De missie en visie van Katja Callens

De missie van Katja Callens is zoveel mogelijk mensen helpen met een gezonde levensstijl. Met ketogeen.com helpen we dagelijkse mensen afvallen, op gewicht blijven en gezond eten. Katja Callens draagt graag bij met haar visie op gezond eten en bewegen voor een betere wereld.

Contact

Wil je graag in contact komen met Katja en meer ontdekken over het keto dieet? Dat kan. Je kunt haar gerust een berichtje sturen via katja 'at' ketogeen.com. Uiteraard kun je ook het contact formulier invullen om in contact te komen

Populaire Berichten

Recente Berichten

>