Keto Calculator

keto-quiz

Deze Keto-calculator is de meest nauwkeurige keto-calculator die is ontworpen om u te helpen bij het bepalen van uw ideale voedselinname (macronutriënten) voor het ketogene dieet en andere soorten koolhydraatarme diëten.

Uw Essentiële Gegevens

Geslacht
LeeftijdJaren
GewichtKg
Weightlbs
Weightstoneslbs
Hoogte

Zorg ervoor dat uw lengte correct is, 1.68 meter = 168 cm

meters
Heightfeetinches
Heightfeetinches
Activiteiten niveau
Lichaamsvet

Maak een visuele schatting met behulp van de vergelijkingsillustraties hier

%
Netto Koolhydraten

Sspecificeer de hoeveelheid dagelijkse netto koolhydraten die u wilt consumeren. Meestal wordt om te beginnen 20-30 gram aanbevolen.

grams

Uw Berekende Macro's
Hieronder staan de berekende macronutriëntenwaarden om u te helpen uw doelen te bereiken.

Houd er rekening mee dat deze berekeningen schattingen zijn en dat kleine verschillen uw voortgang niet belemmeren.

U heeft waarschijnlijk elke dag andere energiebehoeften, dus wat er echt toe doet, is het langetermijngemiddelde, b.v. meer dan een week, niet uw exacte dagelijkse waarden.

Onderhoud

Onderhoudsniveau is het niveau waarop uw gewicht stabiel blijft.

Doel

Sorry, kan geen suggesties voor gewichtsverlies bieden. Gebruik het gedeelte Aangepast voor macrodoelen voor gewichtsverlies.

Je lichaamsvet is te laag. Je moet minimaal % lichaamsvet hebben (essentieel vet dat je niet kunt verliezen). Het is niet aan te raden om nog meer gewicht te verliezen.

Op basis van de hoeveelheid netto koolhydraten die je hebt opgegeven, zou het onmogelijk zijn om gewicht te verliezen. Verlaag de hoeveelheid netto koolhydraten en probeer het opnieuw.

Hieronder vindt u een reeks calorietekorten om u te helpen gewicht te verliezen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om te kiezen voor een matig calorietekort van 10-20%.

Hieronder vindt u een reeks calorieoverschotten om u te helpen op te bouwen en spiermassa te krijgen. Houd er rekening mee dat u fysieke activiteit (krachttraining) moet toevoegen om uw spiermassa te vergroten. Voor het beste resultaat is het aan te raden om te kiezen voor een matig calorieoverschot van 10-20%.

Voer de aanpassing van de calorie-inname in. Voer voor een calorietekort (gewichtsverlies) een negatieve waarde in (bijv. -10) en voor een calorieoverschot (gewichtstoename) een positieve waarde (bijv. 15). Het is aan te raden om te kiezen voor een matig calorietekort of -overschot.

Calorie Aanpassing: %

Wat Is Mijn Vetpercentage?

Maak een visuele schatting met behulp van de onderstaande vergelijkingsillustraties

Vrouw

ketogeen-vetpercentage-vrouw

Man

ketogeen-vetpercentage-man

Weet je nu je lichaamsvet?

Ga terug naar de keto-calculator

keto-quiz
>