Keto Graham Crackers


Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 9 minuten
Totale tijd: 29 minuten

Keto Graham Crackers Recept

Hoewel traditionele graham crackers, boordevol koolhydraten en suikers, duidelijk niet passen binnen het keto dieet, hebben we een manier gevonden om toch van deze klassieker te genieten met keto-vriendelijke ingrediënten. Ons recept voor keto graham crackers is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de keto criteria, zonder in te leveren op de vertrouwde smaak en textuur die we allemaal kennen en liefhebben.

Ingrediënten

 • 145 gram amandelmeel
 • 8 gram pijlwortelpoeder
 • 1,5 gram Celtisch zout
 • 17 gram yacon siroop

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
 2. Meng het amandelmeel, het pijlwortelpoeder, het zout en de yacon siroop in de keukenmachine. Verwerk tot zich een deeg vormt.
 3. Rol het deeg tussen twee stukjes perkamentpapier tot 0.8 cm dik. Verwijder het bovenste stuk perkamentpapier.
 4. Snijd het deeg in 6 (12x6cm) rechthoeken en verdeel de rechthoeken in 4 gelijke delen door inkepingen te maken, prik er gaatjes erin.
 5. Bak op 180 graden gedurende 6-9 minuten. Koel gedurende 1 uur, serveer dan.

Voedingswaarde per recept

 • Koolhydraten: 12 gram
 • Vet: 58 gram
 • Eiwitten: 0

Voorbereiden en bewaren

 • Dit recept maakt 6 Graham crackers van 12x6cm
 • De Graham crackers kunnen in een luchtdichte verpakking maximaal 3 weken bij kamertemperatuur worden bewaard of maximaal 3 maanden worden ingevroren.
 • Het deeg kan in plastic worden gewikkeld en maximaal 1 week in de koelkast worden bewaard. Laat het 30 minuten op kamertemperatuur komen voordat je het gebruikt.

Past dit recept binnen mijn keto dieet?

Ja, dit recept past binnen het keto dieet omdat dit recept niet boordevol koolhydraten en suikers zit. Dit is anders dan bij traditionele recepten voor Graham crackers. Bij het volgen van een keto dieet is het belangrijk om te weten hoeveel koolhydaten per dag je mag eten. Om een goed inzicht te krijgen kan je jouw persoonlijke waardes berekenen met onze keto calculator.

Meer keto recepten

Groetjes,

Katja Callens


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Over de auteur

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende?
Doe nu de korte Keto Quiz en ontvang je persoonlijke Keto-Week-Menu's

AANBEVOLEN VOOR JOU...

>