Keto Knoflook Parmezaan Lijnzaad Cracker

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Keto Knoflook Parmezaan Lijnzaad Cracker

VOOR 4
BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN ■    KOOKTIJD: 18 MINUTEN ■    TOTALE TIJD: 23 MINUTEN

Ingrediënten

300 gram lijnzaadmeel
65 gram Parmezaanse kaas, geraspt
15 gram lookpoeder
6 gram zout
240 ml water

Bereiding

Verwarm de oven tot 200°C.

Meng alle ingrediënten samen en schep met een lepel op een bakplaat met siliconepapier of ingevet perkamentpapier. Bedek het mengsel met een stuk perkament of vetvrij papier. Spreid het mengsel gelijkmatig uit, ongeveer 0.3 cm. Ik vind dat het goed gaat met een liniaal maar je kunt ook een
deegroller of een wijnfles gebruiken. Het belangrijkste is om het niet te dun te laten zijn langs de randen of dat gedeelte verbrandt voordat het in het midden stevig wordt. Nadat je het hebt uitgespreid, ga je met je vinger langs de randen en duw je het dunne deel naar binnen om het gelijkmatig te maken.

Bak tot het midden niet meer zacht is, ongeveer 15-18 minuten. Als het meer dan een beetje bruin wordt aan de randen, haal het dan uit de oven. Laat volledig afkoelen en breek in stukken.

PER PORTIE 
KOOLHYDRATEN: 0
VET: 6
PROTEÏNEN: 8

Groetjes,

Katja Callens


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Over de auteur

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende?
Doe nu de korte Keto Quiz en ontvang je persoonlijke Keto-Week-Menu's

AANBEVOLEN VOOR JOU...

>