Keto Amandel Cracker


VOOR 4
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN ■    KOOKTIJD: 15 MINUTEN ■    TOTALE TIJD: 45 MINUTEN

Ingrediënten

112 gram amandelmeel
16 gram fijngehakte walnoten
8 gram lijnzaadmeel
3 gram zout
8 ml olijfolie
30 ml water

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed een bakplaat met perkamentpapier.

Meng amandelmeel, walnoten, lijnzaadmeel en zout samen in een kom tot alles goed gecombineerd is. Voeg water en olijfolie toe; mix tot het deeg vochtig is en bij elkaar blijft.

Leg het deeg op de voorbereide bakplaat. Plaats een tweede stuk perkament over het deeg. Rol het deeg, met behulp van een deegroller tot een dikke rechthoek. Verwijder het bovenste stuk perkamentpapier en snijd de zijkanten van het deeg om een gelijkmatige rechthoek te maken. Voeg dit overtollig deeg toe aan de hoeken of 1 uiteinde van de rechthoek en rol het opnieuw om een uniforme dikte te krijgen.

Snijd het deeg lichtjes in vierkante stukjes van 2.5 cm met een pizzasnijder, waarbij het deeg nog steeds vastzit. Bak in de voorverwarmde oven tot de buitenkant van het deeg bruin is, ongeveer 15 min. Laat de crackers op de bakplaat afkoelen; breek in vierkantjes.

PER PORTIE 
KOOLHYDRATEN: 5
VET: 26
PROTEÏNEN: 3

Groetjes,

Katja Callens


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Over de auteur

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende?
Doe nu de korte Keto Quiz en ontvang je persoonlijke Keto-Week-Menu's

AANBEVOLEN VOOR JOU...

>