Kazige Taco Schelpen


VOOR 1
BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN ■ KOOKTIJD: 5 MINUTEN ■ TOTALE TIJD: 10 TOT 15 MINUTEN

Soms doet een keto-zachte taco gemaakt met een slablaadje gewoon niet genoeg als je op zoek bent naar die buitenste knapperige laag. Wanneer die momenten je verleiden, pak je dit cheesy taco schelp-recept en vul je het met rundergehakt, fajita-kip of eieren bij het ontbijt. Houd rekening met het feit dat verschillende kazen verschillende kooktijden vereisen, dus houd je aan het hieronder voorgestelde type of bereid je voor om de kooktijd te verlengen.

Ingrediënten 

1⁄2 kop geraspte Mexicaanse kaas mix
1/4 theelepel knoflookzout

Bereiding

Plaats op een bord ¼ kopje kaas zodat deze het hele bord tot de randen bedekt. Doe het knoflookzout er bovenop.

Plaats het bord in de magnetron. Verhit gedurende 1½ minuut op hoge temperatuur, of tot de kaas gesmolten en bruin is aan de randen en goudkleurig in het midden.

Verwijder het bord uit de magnetron. Verwijder met een mes de gesmolten kaasschijf voorzichtig van het bord. Drapeer het over de rand van een snijplank die op zijn zijkant is geplaatst. De kaas moet gelijkmatig worden gedrapeerd. Laat het 3 tot 5 minuten staan voordat je het verplaatst. Herhaal met resterende ¼ kopje kaas

Vul de taco schelpen met de gewenste ingrediënten en geniet ervan.

WAARSCHUWING: wees geduldig met deze kazige taco-schelpen. Hoewel het lijkt alsof het niet uit elkaar kan vallen nadat ze bruin gekleurd uit de magnetron komen, is het nog steeds een heet bord vol kaas. Wees voorzichtig voordat je het van het bord probeert te verwijderen en wees voorzichtig met jouw vingers terwijl je de kaas over de snijplank plaatst.

PER PORTIE (2 SCHELPEN)
RATIO: 3:1
CALORIEËN: 246
TOTALE VET: 19.8g
KOOLHYDRATEN: 3.1g
NETTO KOOLHYDRATEN 3.1g
VEZEL: 0g
EIWIT: 14.2g

Geniet van dit lekkere, gezonde recept en laat in de comments even weten wat je ervan vond.

Groetjes,

Katja Callens


Over de auteur

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende?

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>