Site icon Ketogeen

Keto Tonijntartaar Met Avocado en Sesam

Keto Tonijntartaar: Met Avocado en Sesam

Ontdek de perfecte harmonie tussen de rijkdom van tonijn en de romigheid van avocado in deze verfrissende “Keto Tonijntartaar met Avocado en Sesam”.

Dit gerecht is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen, en is volledig keto-vriendelijk! Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkend voorgerecht voor een dinertje of een lichte, voedzame lunch, deze tonijntartaar is de ideale keuze. Met een eenvoudige bereiding combineert dit recept de subtiele smaken van verse tonijn met de rijke textuur van avocado, afgewerkt met een hint van sesam voor die extra crunch. Het is snel, eenvoudig en ongelooflijk smaakvol, waardoor het een must-try is voor iedereen die zijn keto dieet naar een hoger niveau wil tillen.

Bereidingstijd: 15 minuten | Kooktijd: 0 minuten | Totale tijd: 15 minuten

Porties: 2

Ingrediënten:

Voor de Tonijntartaar:

Voor de Avocado:

Instructies:

Bereid de Tonijntartaar:

Bereid de Avocado:

Assembleer de Tonijntartaar:

Voedingswaarden:

Per portie (1/2 van het recept):

Calorieën: 380 kcal

Eiwitten: 27 g

Vetten: 27 g

Koolhydraten: 9 g

Vezels: 7 g

Netto Koolhydraten: 2 g.

Dit recept voor “Keto Tonijntartaar met Avocado en Sesam” brengt een snelle, maar toch luxe touch aan je keto-levensstijl. De combinatie van vetrijke avocado met eiwitrijke tonijn zorgt voor een maaltijd die zowel voedzaam als hartig is, en past perfect binnen het keto-dieet. Geniet ervan!


Exit mobile version