Site icon Ketogeen

Fluisterzachte Keto Biefstuk Frites Met Koolhydraatarme Frietjes

Keto Biefstuk Frites Met Koolhydraatarme Frietjes

Ontdek de ultieme verwennerij met onze “Fluisterzachte Keto Biefstuk Frites: Met Koolhydraatarme Frietjes” – een gerecht dat de rijke smaken van een klassieke biefstuk frites combineert met de gezonde twist van het keto-dieet.

Perfect voor die momenten waarop je snakt naar iets hartigs zonder de koolhydraten, is dit recept ontworpen om zowel voedzaam als onweerstaanbaar te zijn. Of je nu een fervent keto-volger bent of gewoon op zoek bent naar een gezondere versie van jouw geliefde comfort food, deze keto-vriendelijke interpretatie belooft elke keer weer een hit te zijn bij familie en vrienden.

Bereidingstijd: 20 minuten.

Kooktijd: 15 minuten.

Porties: 4 personen.

Ingrediënten:

Voor de aioli:

Instructies:

  1. Maak de koolhydraatarme frietjes: Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Meng in een grote kom de gesneden knolselderij met olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Verspreid de frietjes in een enkele laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn, halverwege omdraaien.
  2. Bereid de biefstuk: Terwijl de frietjes bakken, kruid je de biefstukken royaal met zout en peper. Verhit een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de biefstukken toe en kook naar wens, ongeveer 3-4 minuten per kant voor medium-rare. Haal van het vuur en laat even rusten.
  3. Maak de keto-vriendelijke aioli: Combineer in een kleine kom de mayonaise, Dijon mosterd, geperst teentje knoflook, citroensap, zout en peper. Roer goed door elkaar tot een gladde massa.
  4. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en serveer samen met de koolhydraatarme frietjes. Garneer met verse peterselie en serveer met de keto-vriendelijke aioli aan de zijkant.

Voedingswaarden:

Per portie (1/4 van het recept):

Dit recept voor “Fluisterzachte Keto Biefstuk Frites: Met Koolhydraatarme Frietjes” bewijst dat je niet hoeft in te leveren op smaak voor een gezonde levensstijl. Geniet van de klassieke combinatie van biefstuk en frietjes, met de geruststellende wetenschap dat elk element van dit gerecht is afgestemd op jouw keto-dieet.

Smakelijk eten!


Exit mobile version