Proficiat Met Je Aanmelding!
Jouw Verrukkelijke Keto Brood & Pasta Boek is onderweg naar je inbox (15min.)!

Doe de 1 min. Keto -Quiz en Ontdek Hoeveel Jij in 28 dagen Kunt Afvallen.

Kies je geslacht:

3 Redenen Waarom De Meeste Afslank Voornemens Mislukken

1. Overhaast beginnen diëten

“Overhaast beginnen zonder plan is kortzichtig, omdat het waarschijnlijk zal mislukken. " zegt gezondheids- en welzijnsexpert Katja Callens. De meeste mensen beginnen 'rap-rap' aan een dieet dat ze een beetje ge-googled hebben, maar deze diëten zijn niet accuraat of aangepast aan je lichaams- en gezondheidstoestand. Ons lichaam kan zich niet in één dag aanpassen aan dergelijke veranderingen. Enorme stress aan je lichaam, eindigt met het verlangen naar snoep en het snakken van ongezonde zoetigheden. Je gewicht gaat niet zakken. Het kan zelfs stijgen!

2. Onbalans van macro's

Effectieve voeding hangt af van de juiste hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vezels. Het probleem is dat koolhydraten meestal domineren. "Veel mensen realiseren zich misschien niet hoeveel koolhydraten er in gewoon voedsel zitten", zegt Katja Callens. Zeker als we op Google maar enkele lukrake recepten vinden die nauwelijks met elkaar compatibel zijn. Andere macro's blijven achter, maar ze zijn echt belangrijk. Vezels zijn bijvoorbeeld essentieel om eetlust- en hongergevoel signalen te helpen reguleren, dus wanneer je niet genoeg vezels in je eetpatroon opneemt, leidt dit later meestal tot overeten.

3. Niet genoeg voedingsstoffen en vitamines krijgen

In eerste instantie lijkt het misschien niet relevant, maar laten we wat dieper graven. Een gebrek aan voedingsstoffen en vitamines (vooral vitamine B) kan ervoor zorgen dat je jezelf moe voelt, wat jouw energieniveau kan verlagen en jouw vooruitgang bij het afvallen kan vertragen. Het is complex om de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen met de voedingsmiddelen die in de meeste diëten voorkomen. De motivatie daalt en de meeste mensen stoppen ermee.

Hoe Hebben Ze Mislukking Vermeden En Hun Afslank Doelen Bereikt?!

Je Persoonlijk KETO MAALTIJD AFSLANK PLAN

Keto is een koolhydraatarm, vetrijk dieet. Met dit dieet krijgt je lichaam minder koolhydraten, dus het gaat over in een toestand die ‘ketose’ wordt genoemd. Dit betekent dat je lichaam vet begint te verbranden voor energie.

Keto kan erg nuttig zijn. Je krijgt veel vitamines en voedingsstoffen uit keto-vriendelijk voedsel, het energieniveau neemt toe en je begint af te vallen, maar als Keto zo goed werkt, waarom houden sommige mensen het dan niet vol tot het einde?

Er is onderzoek gedaan met meer dan 120,000 deelnemers om de reden te achterhalen.

Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 67% van de mensen faalden met het klassiek dieet omdat de nieuwe eetgewoonten op geen enkel punt overeenkwamen met hun normale levensstijl, dus het was gewoon een grote marteling voor hen. Het dieet liet de resultaten ook niet zo snel zien als ze hadden verwacht.

Maar het goede nieuws is dat een ander deel van de deelnemers een aangepast dieet met begeleiding probeerde en bijna 73% van hen behaalden hun doelstelling!

Toen realiseerden we ons dat aanpassing & begeleiding de beste oplossing en “een sleutel” tot succes is.

Dit aangepast Keto-dieetplan werkt 2 keer beter dan een normaal dieet en zorgt ervoor dat je sneller in ketose gaat.

Dus hebben we besloten om voor jou een aangepaste versie te maken, met 24/7 ondersteuning,  die alle mislukkingen voor altijd zal stoppen.

Het is tijd voor je eigen Keto plan!

Het gaat allemaal over jou!

Ontdek Het Ketogeen Afslank Plan Het plan dat jou gaat helpen je
doel te bereiken.

Ontdek Het Ketogeen Afslank Plan - Het plan dat jou gaat helpen je doel te bereiken

Gepersonaliseerd maaltijdplan

Het houdt rekening met je favoriete voedsel(25%), individuele doelen (35%), activiteitsniveau(15%) en medische achtergrond(10%), zodat je veilig en snel kunt afvallen.

Een wekelijkse boodschappenlijst en meer dan 500 lekkere en gevarieerde recepten (met uitgebalanceerde macro's) wachten op je, zodat je altijd van één of ander lekker gerecht kunt genieten.

24/7 professionele voedingsdeskundige ondersteuning

Weet je niet zeker of je om 21.00 uur nog een Keto-gebakje kunt eten? Maak je geen zorgen. Ons professionele ondersteuningsteam staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons altijd een bericht sturen als je een vraag hebt of hulp nodig hebt.

Aangepast Video Workout Programma (optioneel)

Het Fit-In-4-Minuten Workout Programma is toepasbaar voor jouw lichaamstype, leeftijd, fysieke gezondheidstoestand en speciaal aangepast voor je Keto-plan.

Precies de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging voor jouw lichaam. Deze workouts zijn gemaakt om thuis of waar ook uit te voeren, dus als je niet graag naar de fitness gaat, is dat geen probleem. 

En ze duren slechts 4 minuten/dag.

Met deze workouts zullen de kilo's wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Makkelijk om te starten

Het begin kan moeilijk zijn zonder enige hulp. Dit is waarom je een uitgebreide StartersGids en compleet Keto Kookboek krijgt en aanvullende informatieve rapporten

Je wordt opgenomen in de Gesloten Actieve Keto Dieet Groep, met duizenden actieve Keto fans die hun succesverhalen, kopzorgen en recepten delen en vooral -- veel onderlinge morele motivatie & steun geven.

Kies je geslacht:

Een team van professionals

Katja en haar team hebben meer dan elf jaar ervaring als voedings-, gezondheids- en gedrags-experten. Katja is oa. de bezielster van Ketogeen.com,  OrganicoLabs en de BRBV, (Benelux Raad voor Beter Voedingsadvies)  en gecertificeerd Master Trainer in N.L.P.

Ze ondersteunen jouw afslank avontuur door je persoonlijk op het juiste pad te begeleiden. Ze zorgen ook voor de veiligheid en effectiviteit van elk maaltijdplan.

Het team zet Katja's voedingsadviezen om in overheerlijke keto-recepten! Veel inspiratie wordt gehaald uit hun 11 jaar 'gezond koken' ervaring.  We zijn er trots op dat we gezonde en lekkere maaltijden voorstellen die je keer op keer opnieuw wilt klaarmaken.

Carolyn is een professionele personal trainer. Ze heeft getraind met sportatleten en enkele van de acteurs die je op het grote scherm hebt gezien, maar haar echte specialiteit is het ontwerpen van korte trainingen die 'hardnekkige' gebieden aanvallen, zoals de onderarmen, love handles en buik. Carolyn is hier om het beste trainingsprogramma voor thuis voor je samen te stellen.

Een Dieet Dat Niet Smaakt Als Een Dieet

Koken is heerlijk wanneer je toegang krijgt tot honderden bewezen, smakelijke recepten. Je kunt de meeste in minder dan 30 minuten klaarmaken. Ontdek heerlijke ‘magere’ snacks en zoete desserts die je nergens anders kunt krijgen. Geen flauwe boerenkool meer.

Jij kiest wat je lekker vindt!

Wat Zeggen Anderen

DISCLAIMER : De resultaten en getuigenissen op deze pagina zijn niet typisch en kunnen verschillen van individu tot individu,
mede afhankelijk van het correct volgen van het Keto Afslank plan.

Doe de 1 min. Keto -Quiz en Ontdek Hoeveel Jij in 28 dagen Kunt Afvallen.

Kies je geslacht:

Current Progress
Current Progress

Hoe bekend ben je met het Ketogeen-dieet?

Current Progress
Current Progress

Wat is het Ketogeen-dieet plan?

Het ketogeen dieet is een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Om positieve resultaten te behalen, dient dit dieet zeer weinig koolhydraten bevatten, veel voedingsvet en een matige hoeveelheid eiwitten. Deze vermindering van koolhydraten brengt jouw lichaam in een metabolische toestand die ketose wordt genoemd.
Wanneer dit gebeurt, wordt jouw lichaam ongelooflijk efficiënt in het verbranden van vet voor energie. Het Ketogeen dieet kan aanzienlijke verlagingen van de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels veroorzaken en helpen bij het afvallen.

Voordelen van het ketogeen-dieet:

Voordelen van het
ketogeen-dieet:

  • Gewichtsverlies
  • Verlaagde bloeddruk
  • Langzamer verouderingsproces
  • Verbeterde slaap en humeur
  • Verhoogde energie-efficiëntie
Current Progress
Current Progress

Hoeveel tijd heb je elke dag voor het bereiden van maaltijden?

Current Progress
Current Progress

Vlees

Selecteer welke vleesproducten je lekker vindt.

Selecteer een antwoord

Current Progress
Current Progress

Producten

Selecteer welke producten je lekker vindt.

Selecteer meer producten om een compleet en gevarieerd maaltijdplan te krijgen.

Current Progress
Current Progress

Hoe lichamelijk actief ben je?

Current Progress
Current Progress

Hoe gemotiveerd ben je om af te vallen?

Hoe gemotiveerd ben je
om af te vallen?

Current Progress
Current Progress

Is een van de volgende zaken op
jou van toepassing?

Selecteer een antwoord

Current Progress
Current Progress

Basisgegevens

Controleer uw gegevens hierboven

© KETOGEEN


Deze actie is geen actie van, en is totaal onafhankelijk van Facebook®. Facebook® is eigendom van Facebook Inc.
DISCLAIMER : De resultaten en getuigenissen op deze pagina zijn niet typisch en kunnen verschillen van individu tot individu, mede afhankelijk van het correct volgen van Keto Brood & Pasta. In geval van twijfel, raadpleeg steeds uw behandelende arts voor verdere informatie bij het volgen van dit evenwichtige dieetplan.

>